Auto je sletio s kolnika

Zagrebačka policija treba pomoć građana. Traže svjedoke teške promentne nesreće koja se dogodila u nedjelju ujutro oko 7 sati. U toj je nesreći jedna osoba poginula.

“Danas, 12. srpnja 2020. u 6.58 sati u Zagrebu, na kolniku Aleje Matije Ljubeka kod stupa javne rasvjete broj 132, dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobni automobil marke Chrysler bijele boje sletio s kolnika. U prometnoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala”, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Automobil je bio smrskan ispod jednog stabla uz pješačku stazu jarunskog jezera. Tijelo unesrećenog morali su izvlačiti vatrogasci koji su rezali ono što je ostalo od potpuno uništenog automobila.

”Bila sam u šetnji sa psima na Jarunu i u jednom trenutku čulo se nešto kao detonacija. Kad smo došli do trim staze, već su bili policija, Hitna i dolazili su vatrogasci. Autom je iščupao stup, udario u drvo, drvo je puklo, a njegov auto se zapalio. Navodno je vozio ogromnom brzinom, rekao mi je jedan ribič, a vidi se i ogroman trag kočenja. Stravična je ta scena stabla raspuklog od siline udarca”, ispričala je za 24sata žena koja živi u blizini.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, policija moli svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192.

Izvor / preuzeto s rtl.hr