JARUN – BELIŠĆE 2:0 (0:0)

ZAGREB – Stadio Kustošija. Gledatelja: 800, Glavni sudac: Bebek (Rijeka). Pomoćni suci: Zobenica (Velika Gorica) i Mihalj (Velika Gorica). 4. sudac: Antunović (Velika Gorica) Delegat: Lukšić (Velika Gorica). Kontrolor suđenja Svilokos (Sisak)

STRIJELCI: 1:0 – Jugović (63), 2:0 – Blaževski (88)

 

JARUN: Spudić, Blaževski, Jugović, Baraban (od 66 Tomšić), Bamba (od 88 Čičković), Vrbanić, Proleta, Vragolović (od 90+4 Radoš) Šoša, Ačkar, Špišić

Trener Bezer

BELIŠĆE: Stanić, Žaja (od 85 Fingernagl), Salapić, Anić, Radovanović (od 74 Barišić). Agatić, Paulić (od 46 Anočić), Vinogradac, Poljak (od 66 Rosandić), Kovačić, Damjanović

Trener Rupnik

Jarun je pobijedio u drugoj kvalifikacijskoj utakmici Belišće i postao novi drugoligaš. Veliko zanimanje pobudila je ova utakmica pa su tribine stadiona u Kustošiji bile ispunjene, dosta je došlo i navijača Belišća što je stvorilo pravu nogometnu atmosferu koje smo se svi skupa zaželjeli na zagrebačkim terenima.

Važnost rezultata priječila je lepršavost koja je izostala, naprotiv vodila se teška bitka na sredini terena pazeći da se ne načini greška. Na odmor se otišlo bez golova, a u nastavku Belišće je bolje otvorilo i opasnije su prijetili Spudiću. Kao i u onoj u Bjelovaru i ovdje smo imali dojam da će pobijediti ona momčad koja prva zabije gol, a da je tako pokazalo se u 63′ kada je izvrsno potegnuo Jugović i pogodio desni Matićev kut, koji je nemoćno pogledom ispratio loptu prema mreži.

Blaževski u nastavku, desni bek Jaruna po svojoj desnoj strani primio je loptu, oslobodio se čuvara, pripremio si udarac i pogodio za potvrdu plasmana u 2. ligu. Čekalo se da samo sudac Bebek označi kraj utakmice kako bi počelo veliko slavlje koje još uvijek traje dok pišemo ovaj izvještaj. Belišće se pokazalo dostojnim takmacom i dosta je namučilo domaćine na putu zaslužene pobjede.

 

Izvor / preuzeto s sportnews.hr