Iako je najavljeni Jarun Open 2021. trebao početi 25. lipnja na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu, isti je, na kraju otkazan, što su potvrdili i sami organizatori
‘Usprkos našim nastojanjima te uvjerenju da će organizacije prvog velikog open air festivala u Zagrebu, nakon toliko dugo čekanja da nam se život normalizira, biti uspješna na radost posjetitelja, izvođača i nas kao organizatora – moramo ipak otkazati Jarun Open festival zbog čega smo duboko razočarani.

Dio planiranih koncerata odgodili smo za kraj kolovoza, a dio, nažalost, moramo otkazati.

Nastojali smo i činili sve što je u našoj moći da se riješe svi izazovi koje sa sobom donosi ovako velika i zahtjevna organizacija, no nažalost, nije ovisilo o nama. Zbog pravno nesređene situacije s dozvolama za rad i neizvjesnosti u kojem trenutku će administracija riješiti problem, posebno u ovim COVID19 uvjetima, da budemo sigurni da će u trenutku realizacije sve biti riješeno, odlučili smo dio programa Jarun Open prebaciti na Koncertni trg ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu, a dio otkazati’, poručili su organizatori.

Kako stoji u službenom priopćenju, sve o povratu novca za već kupljene novce, kao i nove termine koncerata, može se pronaći na web stranici www.jarun-open.com.

Izvor / preuzeto s tportal.hr